Ana içeriğe atla

Temizlikte 12 Püf Nokta

1 - Bakırlarınızı ve çeşmelerinizi ve küflenen metallerinizi keççapla ovarsanız ilk günkü gibi olacaktır.

2 - Şampuanı su dolu kovaya döküp camlarınızı hiç kurulama yapmadan silebilirsiniz. Ayriyetten camsile doldurup tozda alabilirsiniz.

3 - Bulaşık Makinesi tabletini 5 bardak sıcak suda eritip birazda içine parlatıcı sıkıp halılarınızı koltuklarınızı silebilirsiniz. Ayriyetten aynı işlemi yağli mutfak dolaplarında uygulayabilirsiniz sonuç Mükemmel.

4 - Halınıza diyelimki çay döküldü direk üzerine parlatıcı döküp silin, Çaydan Lekesinden eser kalmayacak.

5 - Duşakabininizi veya çesmelerinizi parlatıcıyla silerseniz parlak durur.

6 - Beyaz kalıp sabunu rendeleyip sıcak suda eritip 5 kiloluk bidona koyun gerektiğinde mutfak dolaplarınızı. Fırınınızı. Halılarınızı. Koltuklarınızı silebilirsiniz.

7 - Tencere çaydanlık ve tavalarınızı cif’i normal bir market poşetine doküp ovalarsanız pırıl pırıl olacaktır.

8 - Mutfak tezgahınızın köşelerinde silikonlar siyaha dönüştüyse pamuğa domestos döküp sabaha kadar bekletin kararıklıktan eser kalmayacaktır.

9 - Toz alırken vazelini bezinize sürüp öyle toz alırsanız tozlanma gecikiyormuş.Yada mavi silikonlu su ile toz alırsanız tozlanma gecikiyor, ama dikkat edin parkeye damlamasın çok kayganlastırıyor.

10 - Pimapenlerinizin temiz olması için cif ve poşet kullanarak temizleyebilirsiniz.

11 - Çıkmayan etiketlerinizden kurtulmak istorsanız fön makinesini tutun ısınsın yormadan çıkacaktır.

12 - Beyaz çamasırların daha beyaz olmasını istiyorsanız makinayı en yüksek ısıda beklemeye alın yıkarken de çamaşır suyu ve beyaz kalıp sabunda kullanırsanız daha beyaz olucaktır.

13 - Perdeleri beyazlatmak için bulaşık makinesi tabletini kullanabilirsiniz. Yıkamadan perdeyle beraber kazana koyabilirsiniz.

14 - Elma sirkesi yada beyaz sirke temizlikte aklınıza nereleri geliyorsa kullanabilirsiniz. Mikropları Öldürür.